Facebook me një tjetër skandal: Këto janë kompanitë që shfrytëzuan privatësinë tuaj

Facebook me një tjetër skandal: Këto janë kompanitë që shfrytëzuan privatësinë tuaj

Amerikanët kanë shpenzuar 6.6 miliardë $ të “Hënën Cyber” online

Facebook ka ndarë mesazhet private të përdoruesve, informacionet kontaktuese dhe të dhëna të tjera personale me kompani të tilla si Microsoft dhe Spotify, sipas një raporti të New York Times.

Ekspertët thonë se nuk mund të bëni shumë për informacionin që është tashmë në duart e Facebook, transmeton lajmi.net.

Ditën e djeshme u zbulua se kompanitë si Spotify dhe Netflix patën qasje në informacionet konfidenciale të përdoruesve të Facebook, të shfrytëzuara për qëllime promocionale.

Megjithatë, platforma gjigante ende nuk ka dhënë ndonjë koment në lidhje me situatën.

COMMENTS