Familja Vitija nga Sllovia në kushte të vështira jetese, ka nevojë për renovimin e shtëpisë (Video)

Familja Vitija nga Sllovia në kushte të vështira jetese, ka nevojë për renovimin e shtëpisë (Video)

Strategjia e zgjerimit të BE-së, s’ka hapje të negociatave për Shqipërinë

Familja e Agron Vitisë nga fshati Sllovi e Lipjanit jeton në kushte shumë të vështira për jetën tash e 21 vjet vite pas përfundimit të luftës, pasi që shtëpia e tyre ishte djegur nga forcat okupatore serbe në Kosovë.

Kryefamiljari Agroni, rrëfen pë shoqatën ”Lipjani për lipjanasët” situatën e vështirë në të cilën gjendet ai dhe familja e tij.

Ndiqeni rrëfimin e Agronit në videon e më poshtme:

COMMENTS