Feti Gërbeshi sërish ndanë donacion për klubin e futbollit “Ulpiana” (Foto)

Feti Gërbeshi sërish ndanë donacion për klubin e futbollit “Ulpiana” (Foto)

Analisti serb: Vuçiq i gatshëm ta njoh Kosovën në këmbim të anëtarësimit të Serbisë në BE

Për klubin e futbollit “Ulpiana” nga Lipjani vjenë donacioni i rradhës, njofton Ulpianapress.

Feti Gërbeshi nga fshati Sllovi i cili jeton dhe vepron në Martini të Zvicrrës sërish ndihmon këtë klub.

Kësaj radhe ai dhoron pajisje sportive për grupmoshat e KF Ulpianës, (U8, U10, U12, U16, U18) si dhe për ekipin e parë të femrave dhe meshkujve.

Feti Gërbeshi është aktivist i palodhshëm ai shum herë ka ndihmuar klubin futbollistik “Ulpiana”, /Ulpianapress

COMMENTS