Fillon mirëmbajtja e varrezave në Komunën  e Lipjanit

Fillon mirëmbajtja e varrezave në Komunën e Lipjanit

Butrint Gashi ndan rrugët me klubin e KF Ulpiana

Ka filluar të implementohet projekti për mirëmbajtjen e varrezave, shtatoreve dhe lapidareve në tërë territorin e Komunës së Lipjanit.

Kryetari Imri Ahmeti, gjatë ditës së sotme ka përcjellur nga afër punimet në implementimin e këtij projekti në teren.
Nga sot me këtë projekt po fillon një kulturë e re e menagjimit duke treguar kujdes të shtuar karshi atyre që nuk janë më në mesin tonë.

COMMENTS