Filluan punimet në asfaltimin e rrugës Babush Cernillë (Foto)

Filluan punimet në asfaltimin e rrugës Babush Cernillë (Foto)

Tregu i gjelbër do të bashkëfinancohet nga Komuna e Lipjanit dhe Ministria e Zhvillimit Rajonal

Kohëve të fundit kanë nisur punimet në realizimin e projektit për ndërtimin dhe asfaltimin e rrugës Babush Cernillë.

Ky projekt do të financohet nga Komuna e Lipjanit dhe i cili do të ndikoj dukshëm në përmirësim e qarkullimit në mes këtyre vendëbanimeve.

COMMENTS