Fitim Selimi shpalos programin qeverisës në Rufc

Fitim Selimi shpalos programin qeverisës në Rufc

Fitim Selimi uron Pavarësinë e Kosovës

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dega në Lipjan ka vazhduar shpalosjen e programit zgjedhor për Lipjanin.

Në Rufc, me perkrahje të fuqishme të banorve të Rufcit Dr. Fitim Selimi premtoi zhvillim ekonomik dhe mirëqenje në qeverisjen e ardhshme 4 vjecare.

Projektet te cilat do te realizohen në lokalitetin e Rufcit do ndihmojnë zhvillimin në këtë zonë e cila është harruar nga qeverisjet e mëparshme dhe është shftytezuar vetëm për të marrur votat e qytetarëve.

Qytetaret e Rufcit i dhanë mbeshtetje edhe kandidatëve për Asamblenë Komunale Sevdije Vishesella dhe Valon Misinit, shkruan AAK e Lipjanit, përcjell Ulpianapress.

COMMENTS