Fitim Selimi vizitoi fabriken e perpunimit te qumeshtit “Diti” ne Lipjan

Fitim Selimi vizitoi fabriken e perpunimit te qumeshtit “Diti” ne Lipjan

Fitim Selimi uron 28 Nëntorin: Kjo ditë më shumë se festë duhet te jetë reflektim

Kryetari i ardhshem i Lipjanit Dr. Fitim Selimi me bashkepunetore vizitoi fabriken e perpunimit te Qumeshtit “Diti” ne lagjen Jeta e Re ne Lipjan.

Ne kete vizite Dr. Fitimi u mireprit nga pronaret e kesaj fabrike dhe u njoftua nga afer me kushtet e punes.

Dr. Fitim Selimi theksoi se e vetmja rruge per ngritjen e mireqenies se shoqerise eshte investimi ne bujqsi dhe ngritjen e kapaciteteve prodhuese ne menyre te insistimit sa me te madhe per vetpunesim, shkruan AAK e Lipjanit, percjell Ulpianapress

COMMENTS