Foshnja më e shëndoshë në botë, ja sa peshon

Foshnja më e shëndoshë në botë, ja sa peshon

Kjo është pesha ideale, sipas gjatësisë që ke

Një foshnje ka vendosur një rekord të ri për sa i përket peshës së madhe.

Në qershor të vitit të kaluar lindi foshnja më e shëndoshë në histori të njerëzimit, transmeton lajmi.net.

Bëhet fjalë për një foshnje e cila peshon afro 10 kilogramë, ose saktësisht 9.98 sosh.

Njëkohësisht kjo foshnje është lindur me metodën natyrale të lindjes dhe konsiderohet si bebja më e madhe sipas librit të rekordeve të Guinness.

Në vitin 2017, kishte lindur edhe një foshnje tjetër e cila peshonte rreth 8.8 kilogramë që deri në qershor të vitit të kaluar zinte vendin e parë. 

COMMENTS