Foto nga i ftohti ekstrem në SHBA

Foto nga i ftohti ekstrem në SHBA

Në festivalin më të pistë në Spanjë

Amerika vazhdon të jetë e pushtuar nga një i ftohtë ekstrem, i shkaktuar nga ajo që quhet “vorbulla polare”, që ka marrë deri tani shtatë jetë njerëzish dhe e ka ulur temperaturën në nivele rekord.

Foto të dërguara nga njerëzit tregojnë më nga afër se sa ekstrem është i ftohti. Në disa raste, akulli ka hyrë edhe brenda në shtëpi, nëpërmjet prizave e dyerve të korridoreve.

Thuhet se ky mot ekstrem ndodh një herë në një brez, dhe shumica e ayre që po e përjetojnë sot nuk mbajnë mend një të ftohtë të tillë. Situata pritet të vazhdojë për disa ditë.

COMMENTS