Foto Toli: Faleminderit të dashur klientë

Foto Toli: Faleminderit të dashur klientë

Sa ‘Golf 5’ janë në Kosovë?

Të nderuar klientë, meqë jemi në fund të vitit 2019 i cili do te mbahet mend si viti më i suksseshëm i kompanisë sonë, ju falenderojmë pa masë, për përkrahjen që na keni dhënë duke i besuar punës dhe profesionalizmit tonë 22 vjeçar për xhirimin e ahengjeve tuaja familjare.

Gjatë kësaj kohe kemi punuar shumë që të jemi sa ma korrekt me ju, rritja ishte e shpejtë, gjithashtu edhe kostot janë rritur, mirëpo asnjëherë nuk janë rritur çmimet në kompaninë tonë.

Urojmë të kaloni një fundvit të ëmbël dhe shumë shëndet e dashuri në vitin 2020.

Urime festat e fundvitit nga Studio “Foto Toli” Lipjan!

COMMENTS