BLACK FRIDAY, zbritja më e madhe e vitit tek ‘’7 Vëllezërit’’ në Lipjan

BLACK FRIDAY, zbritja më e madhe e vitit tek ‘’7 Vëllezërit’’ në Lipjan

Studentja e Stomatologjisë Nora Nikqi, ka nevojë për ndihmën tonë: Tash e një muaj është në gjendje kome

Këtë vikend në Qendrën Tregtare në Lipjan’’7 Vëllezërit’’ , në datat 28 deri më 3 Dhjetor, zbritje në mbi 70 lloje të produkteve ushqimore, tekstil, do të jetë mundësi e mirë për të gjithë klientët që do të përfitojnë nga kjo ofertë unike.

Për të gjithë ata që duan vërtet të kursejnë shumë, tashmë e kanë këtë mundësi, vetëm me datat 28 DERI MË 3 DHJETOR! Gjatë këtyre dy ditëve, ama vetëm për BLACK FRIDAY, vinë ofertat më mëdha në vend, duke filluar nga – 50% deri në – 70 %   ZBRITJE në gamen e gjerë të produkteve vetëm tek ‘’7 Vëllezërit’’ Center në Lipjan.

T’a mbushim frigoriferin me pak para.

Stafi i ‘’7 Vëllezërit’’ Center është përgaditur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë dhe zbavitëse.

Shfrytëzoni këtë mundësi UNIKE të BLERJEVE dhe KURSIMEVE të shumta, ngase Black Friday i vërtet, vjen veç një herë në vit. Tradita e QIMEVE ME TË LIRA në Lipjan për Black Friday, po vazhdon në Qendrën Tregtare ‘’7 Vëllezërit’’ në Lipjan!

‘’7 Vëllezërit’’, Qendër e madhe për të gjithë!

COMMENTS