“Free Wi-Fi” tashmë edhe në Lipjan

“Free Wi-Fi” tashmë edhe në Lipjan

Mbahet takimi mobilizues i shefave te shtabeve zonale

Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti njofton se komuna e tij ka lëshuar në funksion Wi-Fi falas për qytetarët e kësaj komune.

Wi-Fi falas ka në sheshin “Adem Jashari” dhe në parqet e qytetit, përcjellë Ulpianapress.

Ky është postimi i tij i plotë:

Në sheshin “Adem Jashari” dhe në parqet e qytetit është lëshuar në funksion Free Wi-Fi për të gjithë qytetarët të cilët frekuentojnë këto vende.

COMMENTS