Category: fun

1 2 3 13 12 / 147 POSTS
Anëtarët e familjes dolën të alarmuar nga shtëpia kur dëgjuan të lehurat e pafund të qenit të tyre, një femër që sapo ishte bërë nënë. Kur dolën ja ...
Luanët janë shumë të rrezikshëm, sidomos në kohën kur janë të uritur. Një rast i tillë është luani i cili kërcen në nivelin e telave dhe duket siku ...
Një modele mbipeshë u ka bërë thirrje femrave të shëndetshme që ta pranojnë trupin e tyre dhe ta shikojnë si diçka të mirë shëndetin e tepërt. ...
Një student i aviacionit ka bërë një propozimet të veçantë për martesë, ka shkruar duke ecur me avion mbi liqenin e ngrirë, “Martohu me mua” (Marry Me ...
Një video e pazakontë që po qarkullon në internet, shfaq një balenë gjigante e cila me trupin e saj mbron dhe fsheh biologët e marinës që ishin zhytur ...
Ky është momenti kur një qenë i vogël “përleshet” me dy luan afrikanë. Megjithatë, kjo rezulton me largimin e njërit luan nga qeni i tërbuar. ...
Ne të gjithë e dimë se si ndihesh kur manipulohesh emocionalisht. Mund të jetë jashtëzakonisht efektive, prandaj disa individë të paskrupullt bëjnë aq ...
Gjenetika është diçka e pashmangshme në formimin e trupit të njeriut ndërsa vitet kalojnë. ADN-ja e trashëguar nga prindërit ka ndikimin primar se si ...
Nëse ndonjëherë iu është thyer çelësi gjatë procesit të ndezjës së makinës apo edhe mund t’iu ndodh në të ardhmen, kjo video është me vlerë për tu shi ...
Femrat mesatarisht i kalojnë katër muaj duke menduar se çfarë do të veshin në punë, tregoi një studim i ri. Mesatarisht, femrat mendojnë 14 minuta ...
Natyrisht që suksesi nuk matet sipas parave që posedoni. Sidoqoftë, marrja e këshillave nga dikush që është miliarder, mund të jetë veprim i mençur. S ...
Një grua e cila pa nënën e saj duke u masakruar për vdekje nga një tigër, ka kërkuar 175 mijë funte dëmshpërblim nga menaxhmenti i parkut në Pekin të ...
1 2 3 13 12 / 147 POSTS