Kështu hiqet pjesa e thyer e çelësit në makinë [Video]

Kështu hiqet pjesa e thyer e çelësit në makinë [Video]

Nëse ndonjëherë iu është thyer çelësi gjatë procesit të ndezjës së makinës apo edhe mund t’iu ndodh në të ardhmen, kjo video është me vlerë për tu shikuar. Ajo çfarë duhet të përdorni është një pincetë, sodë bikarboni dhe një ngjitës (lepak) special. Për më shumë shikoni videon. /IndeksOnline/

Futet në morg për t’i dhënë lamtumirën e fundit gruas së ndjerë, e zë infermierin duke bërë seks me kufomën e saj – aty filloi kaosi

Nëse ndonjëherë iu është thyer çelësi gjatë procesit të ndezjës së makinës apo edhe mund t’iu ndodh në të ardhmen, kjo video është me vlerë për tu shikuar.


Ajo çfarë duhet të përdorni është një pincetë, sodë bikarboni dhe një ngjitës (lepak) special.

Për më shumë shikoni videon. /IndeksOnline/

COMMENTS