Rezultate të dobëta në punë, shuplaka njëra-tjetrës (Video)

Rezultate të dobëta në punë, shuplaka njëra-tjetrës (Video)

Një video e çuditshme është publikuar së fundmi. Në një festë pune në Kinë, punonjëset që nuk kanë dhënë rezultat detyrohen të godasin me shuplakë një

Zogjtë pinë cigare? Shkencëtarët zbulojnë të vërtetën

Një video e çuditshme është publikuar së fundmi. Në një festë pune në Kinë, punonjëset që nuk kanë dhënë rezultat detyrohen të godasin me shuplakë njëra-tjetrën.

Femrat, të cilat punojnë për kompaninë e bukurisë Nanchang Jinhuayuan Meiye, u detyruan nga shefi që të dënojnë njëra-tjetrën për të mbajtur vendin e punës.

Përpara qindra kolegëve, më shumë se 10 punonjëse nga departamenti i shitjes shihen të ulura në gjunjë sipër skenës dhe godasin me forcë njëra-tjetrën.

Videoja është parë më shumë se 6 milionë herë.

COMMENTS