Funksionalizohet recepcioni në Qendra e Mjekësisë Familjare Lipjan

Funksionalizohet recepcioni në Qendra e Mjekësisë Familjare Lipjan

Mbahmet program kulturoro-artistik për nder të 17 shkurtit, Ditës së Pavarësisë së Kosovës

Kryetari i komunës, Imri Ahmeti, i shoqëruar nga drejtoresha e Shëndetësisë, Vlora Limani-Hajnuni kanë pritur në takim përfaqësuesit e Accessible Quality Healthcare (AQH), të cilët ndihmuan në funksionalizimin e recepcionit në Qendrën së Mjekësisë Familjare.


Gjatë takimit kryetari Ahmeti ka falënderuar të pranishmit për mbështetjen e tyre të dhënë në funksionalizimin e recepcionit dhe hapësirave të cilat ka financuar AQH.

Kryetari i komunës, Imri Ahmeti dhe përfaqësuesit e Accessible Quality Healthcare (AQH), pas ceremonisë vlerësuan se tashmë kjo qendër është e gatshme që të ofroj shërbimet e nevojshme shëndetësore.

Përfaqësuesit e Accessible Quality Healthcare (AQH), theksuan se ndjehet e lumtur që organizata që përfaqësojnë ka ndihmuar në funksionalizimin e këtij recepcioni dhe shërbimeve tjera, dhe do të vazhdoj të ndihmoj në të ardhmen.

COMMENTS