Gashi: Gjithçka është nën kontroll, Kosova është në rrugën e sigurt

Hoxha i Janjevës “reagon” me një thënie nga Muhammedi

Deputeti i LDK’së Arben Gashi thotë se Kosova është në rrugën e sigurt sot e përgjithmonë.
Komentet i bëri pasi Kryesia e Kuvendit dështoi për herë të dytë për të thirr seancën e jashtëzakonshme për të shqyrtuar kërkesën e 43 deputetëve për ta shfuqizuar Ligjin për Gjykatën Speciale.

“Gjithçka është nën kontroll dhe Kosova është në rrugën e sigurt…përgjithmonë”, tha Gashi.

COMMENTS