Gent Begolli i AAK-së kryeshef i ri i Telekomit

Gent Begolli i AAK-së kryeshef i ri i Telekomit

Amerika fton të rinjtë shqiptarë të punësohen gjatë verës, por ka një problem

Gent Begolli i AAK-së është zyrtarizuar si kryeshef i ri i Telekomit në krizë.

Bordi i Telekomit të Kosovës ka zgjedhur sot për kryeshef ekzekutiv të Telekomit të Kosovës. Ai në këtë pozitë pritet ta fillojë punën më 29 qershor, pas kalimit të afatit të ankesave.

Gent Begolli vjen nga partia e kryeministrit Ramush Haradinaj, AAK. Ai ishte drejtor i Shërbimeve Publike në Komunën e Prishtinës në mandatin e kaluar të Shpend Ahmetit.

Telekomi i Kosovës, dikur kompania më profitabile në vend, aktualisht po përballet me krizë financiare dhe është afër falimentimit. Për të dalë nga kjo gjendje, Qeveria e Kosovës, përveç tjerash, ka paraparë uljen e pagave për punëtorët e kësaj kompanie.

© KOHA.

COMMENTS