GËZUAR 10 VJETORIN E PAVARËSISË NGA SALLONI I PARUKERIS ”GENTLEMEN’S” LIPJAN

GËZUAR 10 VJETORIN E PAVARËSISË NGA SALLONI I PARUKERIS ”GENTLEMEN’S” LIPJAN

Të paktën 50 të vdekur nga të ftohtët siberian në Evropë

Dhjetë vjet më parë, me 17 Shkurt 2008, në Prishtinë u shpall pavarësia e Kosovës. Festa e Pavarësisë së Kosovës është festuar çdo vit në mënyrë dinjitoze, ku populli i Kosovës ka pritur me shekuj e shekuj për këtë ditë.

Që nga 17 shkurti 2008, Kosova është e njohur si shtet nga shumë shtete të botës.

Salloni i Parukeris në Lipjan ”Gentlemen’s”, të gjithëve ju uron 10 vjetorin e Pavarësisë, duke shpresuar të ketë ditë edhe më të mira në të ardhmen e secilit, në këtë kohë ku liria është më e madhe dhe mundësitë janë më të dukshme. Gëzuar!

COMMENTS