Gjen 75 mijë dollarë, ia kthen të zotit

Gjen 75 mijë dollarë, ia kthen të zotit

Temperaturat në Australi arrijnë mbi 45 gradë celsius, në disa rrugë shkrihet asfalti (Foto)

Një sasi prej 74.404 dollarë, një smartphone dhe një orë dore thuhet se është lënë nga një pasagjer në një avion që vinte nga Kuvajti në aeroportin e Stambollit, “Ataturk”.
Huyrriet Daili News raporton se sasitë e parave, konkretisht 71.420 dollarë, 2700 euro dhe 40 lira turke, smartphone dhe ora e dorës u gjetën nga Ahmet Kanat, një punonjës i Shërbimit të Pastrimit të Aeroportit.
Kanat i gjeti ato nën një batanije teksa ishte duke pastruar sediljet e avionit, raporti media turke. Ato iu kthyen pasagjerit që ndodhej në fluturimin TK 771, nga Kuvajti në Stamboll, por nuk bëhet i ditur identiteti i tij.

COMMENTS