Gjest heroik i stafit shëndetësorë të QMF-së në Magurë: E shpëtojnë një burrë me sëmundje kronike në rrugë

Gjest heroik i stafit shëndetësorë të QMF-së në Magurë: E shpëtojnë një burrë me sëmundje kronike në rrugë

Lipjani tregohet zemërgjerë për Sejdin, 40 mijë euro për pak orë

Një burrë me sëmundje kronike u alivanos teksa ecte, dhe ra përtokë afër QKF-së në Magurë të Lipjanit.

Një banorë që e kishte përcjell rastin rrefën për Ulpianapress të gjithë ngjarjen.

Sipas këtij banori, për fatin e tij të mirë, aty afër ishin stomatologu, laboranti dhe infermierja e vaksinimit, të cilët i’a shpëtuan jetën.

Ky personel shëndetësorë që nuk është i përfshirën në skemën e përfitimit të 300 euro shtesë në muaj, për disa minuta, u kujdesen për t’ia dhënë ndihmën e parë derisa në mungesë të mjeteve si barela, ata pacientin e bartën me një karrocë deri në objetin e QMF-së që ishte 200 metra larg.

Pacienti shpëtoi falë tyre,i’u dha terapia perkatesë dhe pas permirësimit të gjendjes shëndetësore u largua për në shtëpi./Ulpianapress/


COMMENTS