Gjimnazi “Ulpiana”në Lipjan shënon 50-vjetorin e rritës së tij

Gjimnazi “Ulpiana”në Lipjan shënon 50-vjetorin e rritës së tij

Edhe Konjuhi LDK

Dje me datën 1 qershor gjimnazi “Ulpiana” në Lipjan festoj 50 vjetorin e punës edukativo-arsimore.

Me këtë rast u organizua një program i pasur kulturo-artistik nga nxënësit e shkollës.

Të pranishëm ishin strukturat komunale, ish drejtorët e gjimnazit, drejtor të shkollave dhe përfaqësues të instutucioneve tjera lokale.

Në këtë manifestim drejtori i shkollës Semir Gashi foli për historikun dhe zhvillimin e shkollës, pastaj fjalën e mori drejtori i arsimit në komunën e Lipjani Rasim Hasani si dhe njëri nga ish drejtorët e parë Mejdi Bërbatovci.

Në fund u ndanë mirënjohje për të gjithë ata mësimdhënës që kontribuan mbi 30 vite përvojë pune.

 

COMMENTS