Gjyshja 96 vjeçare nga Lipjani, ju mëson çka është stili

Gjyshja 96 vjeçare nga Lipjani, ju mëson çka është stili

Bashkëshortja e Ermalit tërheqëse në imazhet e fundit

Jemi mësuar që të shohim që të shohim gratë e moshuara nëpër botë të veshura me stil dhe mjaftë fine.

Por, a e keni imagjinuar që edhe në Kosovë kemi gjyshe të tilla të cilat e përcjellin modën.
Ne kemi zbuluar një gjyshe të tillë e cila quhet Mirishahe dhe gati ka mbushur një shekull. Siç e shihni, gjyshja nga Lipjani është 96 vjeç dhe është e veshur në stilin e viteve 90-ta.
Për më shumë shikoni fotografitë dhe do të fascinoheni me stilin e saj.

COMMENTS