Grupi gjerman që këndojnë këngën shqip ‘Kur jam kânë nji vakt i ri’ (VIDEO)

Grupi gjerman që këndojnë këngën shqip ‘Kur jam kânë nji vakt i ri’ (VIDEO)

E akuzuan për operacione plastike, reagon ashpër vajza e Majlinda Bregut

Grupi Super 700, të themeluar në vitin 2003 nga Ibadet Ramadani dhe Michael Haves në Berlin të Gjermanisë na kanë befasuar të gjithëve më këngën “Kur jam kânë nji vakt i ri”.

Grupi i përbërë prej gjermanëve e këndojnë këngën “Kur jam kanë një vakt i ri” me një theks më ndryshe nga që jemi mësuar ta dëgjojmë.

Antarët e grupit janë: Ibadet Ramadani, Jan terstegen, Michael Haves, Sebastian Schmidt./ KultPlus.com

COMMENTS