Grushtohet punëtori i KEDS-it

Grushtohet punëtori i KEDS-it

Viti 2018, vit i hapave të mëdhenj në administratën publike

Një punëtor i KEDS-it ka raportuar se përderisa ishte duke kryer disa punime në një trafo të rrymës është sulmuar fizikisht.

Ai ka treguar se është goditur me grusht në fytyrë nga një burrë.

Viktima ka pranuar tretman mjekësor, kurse i dyshuari pas arrestimit është intervistuar dhe me vendimin e prokurorit dërgohet 48 orë në qendrën e mbajtjes.

COMMENTS