Hajrullahu bënë thirrje nga Bregu i Zi që masovikisht të dalin në zgjedhjet e Tetorit dhe të votojnë PDK

Hajrullahu bënë thirrje nga Bregu i Zi që masovikisht të dalin në zgjedhjet e Tetorit dhe të votojnë PDK

Kadri Veseli: Lipjani gjithmonë ka qenë me vlerat dhe Ismeti duke qenë njeri me vlera, qytetarët do t’ia japin besimin për të qeverisur në 4 vitet e ardhshme

I kandiduari për kryetar të komunës së Lipjanit, Ismet Hajrullahu,, theksoi se qytetarët e Bregut të Zi ,në veçanti elektorati i PDK-së asnjëherë nuk kanë hezituar që votën ta destinojnë për PDK-në.

Ai shprehu besimin se edhe në këto zgjedhje lokale PDK sërish do te triumfoj dhe kandidat Hajrullahu,do të qeverisë për katër vite të ardhshme me komunën e Lipjanit.

Hajrullahu, para të pranishmëve ka shpalos platformën zgjedhore dhe projektet zhvillimore të parapara për komunën e Lipjanit dhe fshatin Bregu i Zi dhe njiherit bëri thirrje që masovikishtë të dalin në zgjedhje dhe të votojnë PDK numrin 94 Ismet Hajrullahun dhe kandidatët për Kuvendin Komunal nga radhët e PDK-së, shkruan PDK e Lipjani, percjell Ulpianapress.

COMMENTS