Hapet kozmetika ‘’ANITA’’ në Lipjan (Foto)

kozmetika-anita-1

Hapet kozmetika ‘’Anita’’ në Lipjan me gjitha produktet për meshkuj dhe femra.

 

Kozmetika përmban produkte të cilat kanë ardhur prej Londre si ‘’REVOLUTION’’ make up të cilën nga të gjitha dyqanet kosovare mundë ta gjeni vetëm te kozmetika ‘’Anita’’ gjithë ashtu kozmetika në radhët e veta ka edhe firma tjera të njohura si Flormar, Catherine Arley , Golden Rose , Manhataan etj.
Kozmetika ‘’ANITA’’ ka menduar edhe për meshkuj duke ju ofruar firma të njohura të parfumave dhe deodorantëve si Boss , 007 , Str8 , Bies, Dolce&Gabana , Armani,Diamonds , Versaci , Pretty Garbini , Nivea etj.

Kozmetika gjindet ne dalje të Lipjanit në rrugën ‘’Hajredin Bajrami’’.
Më posht kemi vendosur disa foto të produkteve të cilat mund ti gjeni në kozmetikën ‘’ANITA’’ si dhe vendin ku mund ta gjeni.

Ju mirëpresim.

koz

koz1

koz2

k1

k2

k3

k4

k5

k6

k7

k8

k9

k10

k11

k12

k13

k14

k15

k16

k17

k18

k19

k20

 

Të ngjashme

By