Haradinaj në Lipjan: Jam detyruar ta luftoj logjikën e sjelljes si protektorat

Haradinaj në Lipjan: Jam detyruar ta luftoj logjikën e sjelljes si protektorat

Shënohet Dita e Shkollës “Haradin Bajrami”, në Magurë

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, në Këshillin Drejtues të AAK-së në Lipjan, ka thënë se është detyruar ta luftojë logjikën e sjelljes si protektorat.

Haradinaj ka thënë se e ka bërë këtë duke marrë vendime sovrane në mbrojtje të të drejtës së Kosovës, njofton Klan Kosova.

“Udhëheqja e vendit nga Aleanca është garancë se Kosova do të veprojë në kapacitete të plota 100% shtet dhe për kthimin e vlerave tona sublime të nderit, moralit e dinjitetit”.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të tij në Facebook.

Në Lipjan, me Këshillin Drejtues të Aleancës, theksova se nga logjika e sjelljes si protektorat, para dy vjetësh, si…

Posted by Ramush Haradinaj on Saturday, 17 August 2019

COMMENTS