Haradinaj për Gjykatën Speciale: Gati ke kah kryhet konferenca pa këtë pyetje

Haradinaj për Gjykatën Speciale: Gati ke kah kryhet konferenca pa këtë pyetje

E zbulon Stavileci: Kjo është arsyeja pse PDK mbajti zgjedhje të brendshme

Kryeministri Ramush Haradinaj ka komentuar çështjen e Gjykatës Speciale, pasi gazetari ia bëri këtë pyetje:

Kryeministër, tani mbetet çështja e Gjykatës Speciale në Qeveri. Kur mendoni që do të dërgohet në Kuvend dhe cilat janë pritjet?

Haradinaj u përgjigj:

Gati ke kah kryhet konferenca pa këtë pyetje. Ajo ka ardhë në qeveri, është në procedurë të zakonshme, nuk kam ndonjë përgjigje, kurdo që procedura e sjell në rend dite në e caktojmë.

COMMENTS