Hartohet orari i punës së Barnatoreve Farmaceutike të kujdestarisë në Lipjan për muajin Gusht

Hartohet orari i punës së Barnatoreve Farmaceutike të kujdestarisë në Lipjan për muajin Gusht

Si do të jetë moti në Kosovë të enjten

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Përkujdesjes Sociale e ka hartuar orarin e punës së barnatoreve farmaceutike për muajin Gusht 2018.

Kujdestaria gjatë të dielave fillon nga ora 21:00 e mbremjes dhe mbaron në 08:00 të më ngjesit, njofton Ulpianapress.

Më poshtë i gjeni oraret e kujdestarisë të barnatoreve farmaceutike për muajin Gusht 2018:Image may contain: indoor

COMMENTS