Hidhet drogë në oborrin e Qendrës Korrektuese në Lipjan

Hidhet drogë në oborrin e Qendrës Korrektuese në Lipjan

Stuhi e madhe e frymës dhe shiut në Lipjan, shikoni pamjet

Policia raporton se një person i panjohur me veturën e tij në lëvizje e sipër, ka hedhur nga dritarja e automjetit në oborrin e qendrës korrektuese pesë qese të vogla me substancë të dyshuar narkotike të llojit marihuanë, me peshë totale 145 gramë.

Njësia përkatëse policore ka bërë konfiskimin e substancave narkotike dhe është duke hetuar rastin.

“Raportohet se një person i panjohur me veturën e tij në lëvizje e sipër, ka hedhur nga dritarja e automjetit në oborrin e qendrës korrektuese pesë qese të vogla me substancë të dyshuar narkotike të llojit marihuanë, me peshë totale 145 gramë. Rastit ju kanë përgjigjur njësitet relevante policore, të cilët kanë konfiskuar substancën e dyshuar”./Ulpianapress

COMMENTS