Holli i shkollës në Rufc të Ri i vogël për ti nxënë të gjithë delegatët e nëndegës së LDK-së

Holli i shkollës në Rufc të Ri i vogël për ti nxënë të gjithë delegatët e nëndegës së LDK-së

AKR ‘ndezë’ Mirovicën me festë. Agim Bahtiri befason me menyren se si feston (Video)

Në kuadër të procesit zgjedhor brendapartiak, nëndega e LDK-së në Rufc të Ri të premten në mbrëmje, ka mbajtur kuvendin zgjedhor.

Në këtë kuvend, Nestret Kelmendi ka pasur mbështetje të jashtëzakonshme dhe të pakontestueshme të mbi 150 delegatëve, dhe është zgjedhur me unanimitet të plotë, kryetar i nëndegës në Rufc të Ri.

Nuk ishte ardhja e kryeministrit Haradinaj, e madje as e presidentit Thaçi, mirepo ishte zgjedhja e kryetarit të nëndegës së LDK-së në Rufc të Ri që kishe mbledhur aq shumë njerz, e që nuk kishte ndodhur asnjëher me parë.

Të pranishëm në këtë kuvend ishin Daut Azemi kryetar i Komisionit
Anila Reçica-Llugiqi-Anëtare.
Diamant Bytyqi-Anëtar.

COMMENTS