Hoti ofron mbështetje për projektet zhvillimore në Lipjan

Hoti ofron mbështetje për projektet zhvillimore në Lipjan

Mblidhet grupi parlamentar i “Vetëvendosjes” [Foto]

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka takuar sot kryetarin e Lipjanit, Imri Ahmeti, me të cilin ka diskutuar në lidhje me projektet zhvillimore në këtë komunë.

Me këtë rast, Hoti ka vlerësuar lart qeverisjen lokale me vëmendje të veçantë zhvillimet pozitive në komunën e Lipjanit.

Ndërkaq Ahmeti ka thënë se nga kryeministri dhe Qeveria e Kosovës ka marrë zotimin për mbështetjen e projekteve zhvillimore në Lipjan.

Ai ka falënderuar kryeministrin e vendit për gatishmërinë për mbështetje në angazhimet dhe sfidat me të cilat po ballafaqohet pushteti lokal në Lipjan.

COMMENTS