Hoxha i Lipjanit mesazh për faljen e namazit dhe për koronavirusin

Hoxha i Lipjanit mesazh për faljen e namazit dhe për koronavirusin

Hoxhë Skender Mehmeti uron Fiter Bajramin!

Përhapja e koronavirusit në Kosovë, si dhe rastet e shumta të regjistruara në Shqiperi, ku deri tani ka edhe tre viktima, kanë bërë që shumë shqiptarë ta marrin më seriozisht këtë situatë, njofton Ulpianapress.

I vetmuar në ambientet e xhamisë së Lipjanit, hoxhë Skender Mehmeti i’u drejtohet të gjithë lipjanasve dhe më gjerë që namazin ta vazhdojnë në shtëpitë e tyre, si dhe të tregohen të kujdeshsëm ndaj higjienes të mos kriojnë panik, mirëpo ti reduktojnë daljet e panevojshme.

Mesazhi i hoxhë Skender Mehmetit:

COMMENTS