Hyra Shabani-Bytyqi zgjedhët kryesuese e Grupit të Grave në Lipjan

Hyra Shabani-Bytyqi zgjedhët kryesuese e Grupit të Grave në Lipjan

Kushtet e tmerrshme, familja katër anëtarëshe nga Lipjani jeton në kushte të rënda (Video)

Grupi i Grave të Lipjanit, ka mbajtur të premten mbledhjen e radhës. Gjatë kësaj mbledhje khefja e grupiparlamentar të LDK-së së Lipjanit, Hyra Shabani-Bytyqi është zgjedhur kryesuese e re e këtij grupi, tranmeton Ulpianapress.

Pas marrjes së detyrës, Kryesuesja e re, Hyra Shabani-Bytyqi ka falenderuar anëtarët e Grupit për besimin e dhënë dhe ka premtuar që do të punojë shumë në përmisimin e pozitës së gruas në Lipjan.

Ndërsa, Kryesuesja e deritanishme, Linda Shahini ka falenderuar të gjitha gratë për përkrahjen e madhe që i kanë ofruar deri më tani në punën e saj.

Në fund anëtaret e Grupit bashkë me Kryesuesen e re mbetën që t’i bashkërendisin aktivitetet e përbashkëta, në mënyrë që gruaja lipjanase të jetë zë edhe më i fuqishëm.

COMMENTS