Hyri në histori pasi i lindi 8 fëmijë, njihuni me nënën që bëri filma porno për t’i rritur

Hyri në histori pasi i lindi 8 fëmijë, njihuni me nënën që bëri filma porno për t’i rritur

Pushohet nga puna piloti i marinës, sepse pikturoj me avion në qiell një penis gjigant (Foto)

Dhjetë vjet më parë, ajo u bë e njohur gjerësisht në botë pas rekordit të 8 foshnjave. Asnjëherë më parë nuk kishin lindur kaq shumë foshnje nga një grua dhe që të mbijetojnë të gjitha.

Nadja Suleman, u quajt shpejt Octomom dhe u bë e njohur në botë.

Por, derisa rasti fillimisht u konsiderua si një mrekulli, nuk zgjati shumë që Nadja të bëhej objekt talljeje.

Ajo u akuzua shpejt për shtatzëninë e saj duke u përpjekur për të fituar para.

U zbulua se një mjek i kishte implantuar 12 embrione në barkun e gruas.

Ndërsa fillimisht u konsiderua si një grua e pambrojtur që do të bënte gjithçka për të pasur shumë fëmijë edhe pse ishte e papunë, shpejt u konsiderua një nënë e keqe, ndërsa synoi të përfitonte për të jetuar me nënën e saj.

Ajo thuhet se është përpjekur të shesë videon e lindjes së saj për një milion dollarë, u përpoq të patentonte emrin e Octomom dhe thuhet se bëri kirurgji plastike për t’u bërë një kopje e Angelia Jolie, e cila gjithashtu ka një numër të konsiderueshëm fëmijësh.

Por kur paratë mbaruan, dhe Nadja dhe 14 fëmijët e saj u dëbuan nga shtëpia e tyre, ajo ndërmori masa drastike për të fituar para.

Kjo përfshin një ndeshje të famshme boksi dhe madje edhe filma pornografik.

Kur interesi publik përfundimisht u zhduk, Nadia thuhet se u bë e alkoolizuar ndërsa mori ilaçe për dy vite.

Me Octomom jashtë radarit të medias, shumica e njerëzve e imagjinonin jetën e saj – dhe atë të fëmijëve- se mund të shkonte keq e më keq.

Por në fakt, Nadja ka arritur të provojë të gjitha mënyrat për të rritur 14 fëmijët e saj.

Duke dhënë një seri intervistash për 10 vjetorin e 8 fëmijëve të saj, Nadja ka befasuar shumë duke ofruar një shtëpi të dashur dhe të shëndetshme për familjen pavarësisht nga vështirësitë dhe streset.

Ajo tha se i vjen keq për për shumicën e vendimeve që ka ndërmarrë në të kaluarën dhe se si ajo nuk përdor më emrin ‘Oktomom’ – duke preferuar të përqendrohet vetëm në të qenit nëna më e mirë që mundet.

Një gazetar i New York Times, i cili vizitoi shtëpinë e saj në dhjetor, tregoi se 10 fëmijët kishin tre dhoma gjumi në Orange County.

Adam Popesku shkruan: “Ata janë të sjellshëm, gatuajnë, janë vegan, lexojnë dy libra në muaj dhe bëjnë detyrat e shtëpisë pa u nxitur. Pavarësisht nga të gjitha tregimet që nga lindja, ata janë model i klasës së katërt”.

Nadja Suleman tha se gjithçka ndryshoi kur braktisi jetën e mëparshme për t’u bërë një nënë normale.

COMMENTS