I biri varros babain në një BMW të re [Foto]

I biri varros babain në një BMW të re [Foto]

E jashtëzakonshme: Gati verë, por në këtë vend në Kosovë, bora ka arritur në 4 metra

Nigerianët bëjnë shpesh gjëra të cuditshme dhe njerëzit janë mësuar me rrjedhën e tyre, por kjo gjë duket që kalon limitet.

Azubuike, i cili humbi babanë e tij, vendosi që për të nderuar babain e ndjerë, ai duhej ta varroste atë në një makinë luksoze të cilën e përdori në vend të arkivolit.

Në ceremoninë e varrimit shihen edhe njerëz të tjerë të cilët janë dëshmitarë të kësaj ngjarje tronditëse. /IndeksOnline

COMMENTS