I “frikshëm” apo i çmendur?! Mes luanëve me shapkë në dorë – VIDEO

I “frikshëm” apo i çmendur?! Mes luanëve me shapkë në dorë – VIDEO

MARKO GJURIQ NUK MUND TË PAJTOHET ME REALITETIN, KËTË HERË ANKOHET NË APOSTOLOVËN

Çdo person që do të ndodhej para një luani do të vraponte të strehohej për të shpëtuar nga kafshët e egra.

Por ky nuk është aspak ajo çfarë bën Oleg Zubkov, pronari i një parku me kafshë të egra, i cili ndërhyn mes tufës së luanëve për të ndarë një “sherr” që po niste mes luaneshave.

E sapo luanët shohin atë, janë ata që vrapojnë të frikësuara, e duket se frika më e madhe e tyre është momenti kur Zubkov heq shapkën dhe i godet me të.
Videoja është filmuar nga një prej turistëve të zonës që Oleg Zubkov po i bënte shëtitje në parkun e tij në “Tagan safari park” në Krimea.

COMMENTS