Ia krisë kënga për politikanët: Hajnat e Kosovës kanë bo pare t’madhe, e me popull t’vetin tash po bojn hajgare

Ia krisë kënga për politikanët: Hajnat e Kosovës kanë bo pare t’madhe, e me popull t’vetin tash po bojn hajgare

Çudituni sa të doni, por në spitalin e Kukësit mjekët vizitojnë edhe dhitë!

Një grup i arshikëve i kanë kushtuar kënge me çifteli hajnisë në Kosovë.

Përmes vargjeve të thurura me rimë ata godasin qeveritarët që janë në krye të shtetit si faktorët kryesorë ndaj varfërisë dhe korrupsionit.

Më poshtë mund të shikoni videon nga kjo këngë kushtuar politikanëve:

COMMENTS