Ikën nga thertorja, Demi futet në restorant dhe merr përpara dy njerëz

Ikën nga thertorja, Demi futet në restorant dhe merr përpara dy njerëz

Ç’bëjnë mbi “malin” me dëborë gjithë këta njerëz?

Ngjarja e pazakontë ka ndodhur në qytetin kinez Yancheng në lindje të vendit.

Video e mëposhtme tregon momentin e një demi që ka hyrë në një restorant pasi ka ikur nga thertorja.

Demi i tërbuar futet brenda një restoranti kinez, dhe godet një grua dhe një burrë. Në video shihet se si i gjithë restoranti shkatërrohet, ndërsa demi tenton të dalë sërish jashtë.

Shikojeni videon: 

Demi i tërbuar ikën nga thertorja dhe futet në restorant, merr përpara 2 njerëz on Vidnews.

COMMENTS