Imazhe qesharake të shkrepura gjatë dasmave (Foto)

Imazhe qesharake të shkrepura gjatë dasmave (Foto)

Femrat mesatarisht i kalojnë katër muaj duke menduar se çfarë do të veshin në punë

Dasma do të duhej të ishte dita më e veçantë e nuses dhe dhëndrit, megjithatë gjatë ceremonisë dhe realizimit të fotografive me miq dhe familjarë, ekzistojnë mundësi të mëdha që disa prej fotografive të shkrepen në momentin dhe vendin e duhur që në shikim të parë duken shumë qesharake.

Më poshtë ju sjellim fotogalerinë më qesharake të shkrepur gjatë dasmave, ku në disa prej tyre protagonistë janë kafshë të ndryshme, transmeton Telegrafi.

Megjithatë shumica prej tyre konsiderohen fotografi artistike, për të cilat është dashur shumë mund dhe durim që të realizohen në ambiente të ndryshme.

Se për çfarë bëhet fjalë ju ftojmë t’i shikoni fotografitë e publikuara më poshtë që vërtetë ju bëjnë të qeshni, për faktin se vëmendjen e nuses dhe dhëndrit e kanë rrëmbyer kafshët.

D

COMMENTS