Imeri: Telegram Urimi për Fitër Bajram

Imeri: Telegram Urimi për Fitër Bajram

Funksionalizohet recepcioni në Qendra e Mjekësisë Familjare Lipjan

Të nderuar qytetarë të Lipjanit

Në emër të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, dega në Lipjan , dhe në emrin e prof. Dr. Vehbi Imerit, iu dërgojmë përgëzimet për festën e Fitër Bajramit, të gjithë besimtarëve myslimanë.

Në këtë ditë të festës së madhërishme fetare, lutemi që paqja, solidariteti, mirësia dhe toleranca të jenë virtyte mbizotëruese tek ju dhe familjet tuaja.
Qofshi të përqafuar nga të mirat e kësaj bote!
URIME!

COMMENTS