Imri Ahmeti ka mbajtur ligjeratë para stutentëve të Kolegjit AAB (Foto)

Imri Ahmeti ka mbajtur ligjeratë para stutentëve të Kolegjit AAB (Foto)

Mbahet takimi informues mes Komunës së Lipjanit dhe IKMM-së për trashëgiminë Kulturore

Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti, sot ka qenë i ftuar në Kolegjin AAB për të mbajtur një ligjeratë rreth qeverisjes lokale në Kosovë me theks të veçantë për Komunën e Lipjanit.
Në këtë takim me studentët dhe stafin akademik të Kolegjit AAB, Kryetari Ahmeti ka folur për qeverisjen në Komunën e Lipjanit, në organizimin dhe funskionimin e saj. Ai po ashtu ka folur edhe për ligjshmërinë, kompetencat e komunës dhe mënyrën se si ndërtohet buxheti i komunës të cilës ai e drejton.
Duke folur për komunën që ai e udhëheq, Kryetari Ahmeti ka përmendur specifikat të cilat e dallojnë Komunën e Lipjanit në krahasim me Komunat e tjera, si pozitën e mirë gjeografike, mundesitë e mira për zhvillim ekonomik si dhe resurset natyrore dhe ato turistike që i posedon Komuna e Lipjanit siç janë Shpella e Gadimes, Parku Nacional Blinaja etj.
Takimi me studentë i Kryetarit Imri Ahmeti në Kolegjin AAB përfundoi me një diskutim interaktiv, ku studentët u interesuan për çështje të ndryshme me të cilat ballafaqohet qeverisja lokale.

COMMENTS