Imri Ahmeti me fjalë të mëdha për Bill Clintonin

Imri Ahmeti me fjalë të mëdha për Bill Clintonin

SHKOLLAT E SHTIMES REALIZOJNË PROJEKTIN E GIZ-IT GJERMAN “GJITHËPËRFSHIRJA” NË VLERË PREJ 100 MIJË EUROVE

Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti ka disa fjalë për këtë ditë të shënuar të vendit.

Ahmeti përmes një postimi në Facebook, ka shkruar fjalë të mëdha për Bill Clintonin dhe Amerikën.

Ai ka shprehur dashuri dhe mirënjohje për ish-presidentin Clinton dhe shtetin Amerikan.

Postimi i Ahmetit:

Clinton: Kosova është krenaria ime, e dua këtë vend! 🇺🇸🇽🇰

Ne të duam ty, ju jemi mirënjohës gjithmonë juve dhe shtetit Amerikan.

#ThankYou Mr.President #Clinton👏🏻#Albright👏🏻 #20vjet

Clinton: Kosova është krenaria ime, e dua këtë vend! 🇺🇸🇽🇰Ne të duam ty, ju jemi mirënjohës gjithmonë juve dhe shtetit Amerikan.#ThankYou Mr.President #Clinton👏🏻#Albright👏🏻 #20vjet

Posted by Imri Ahmeti on Wednesday, 12 June 2019

COMMENTS