Imri Ahmeti, nuk kam kundërkanidat për kryetar Komune

Imria

Kryetari i Lipjanit Imri Ahmeti , nuk sheh kundërkandidat që do ta sfidonte në garën për kryetar të komunës, në zgjedhjet që do të mbahen me 22 tetor.

Edhe pse, Ahmeti PDK-në e sheh si rival që do të provojë ta sfidojë, ai megjithatë beson se fitorja e tij për të qeverisur edhe për një mandat me Lipjanin, është e pakontestueshme dhe nuk sheh asnjë rrezik se dikush nga kundërkandidatët mund ta sfidojë në këtë rrugë. Këto komente Ahmeti i ka bërë në emisionin Zyra D në TV Dukagjini. /Ulpianapress

Të ngjashme

By