Imri Ahmeti, në stilin e një poeti, uron të dashurit  qytetarë, për një ditë të mbarë

Imri Ahmeti, në stilin e një poeti, uron të dashurit qytetarë, për një ditë të mbarë

Afaltohet rruga Babush Cërnillë

Kryetari i Lipjanit, Imri Ameti, ka dëshmuar aftësitë e tij prej një poeti, madje duke përdorur rimën, kur me ‘’ferk’’ të sabahit, i’u drejtohet qytetarëve, për t’iu uruar atyre, mbarësi për ditën e sotme.

Ajo që bie në sy në këtë status të Ahmetit në rrjetin e tij social, është një mirësjellje e tij jo fort e zakonshme e ketij lloji në raport me qytetarin, por njëkohësisht edhe një afinitet për lakmi dhe i pa dëshmuar deri tani i kryetarit, në fushën e poezisë.

‘’Mirëmengjesi të dashur qytetarë, ju urojë një ditë të mbarë!’’, thuhet në uratën e Kryetarit Ahmeti./Ulpianapress/

COMMENTS