“Injorohet” qytetari nga pononjësi i  Komunës: Nuk je përson zyrtarë me tregu a janë në tokë shenjat e komunikacionit

“Injorohet” qytetari nga pononjësi i Komunës: Nuk je përson zyrtarë me tregu a janë në tokë shenjat e komunikacionit

Kryeministri Haradinaj e quajti “hajn i pulave” dhe “pishpirik”, kështu i përgjigjet ish-prokurori Blakaj

Në institucionet e Kosovës, është pothuajse e zakonshme që kur ke punë në administratë, ose edhe lajmrimin e ndonjë problemi nganjëher nuk hasë në zgjidhje.

Me një situatë të ngjashme është përballur këto ditë edhe një qytetar nga komuna e Lipjanit. Në një deklarat që ai ka dërguar në redaksinë e Ulpianapress, shihet “injorimi” i pahijshëm i një punonjësi së një drejtori në komunë.

Sipas deklratës së Labinot Zekës, ai kishte telefonuar punonjësin e komunës për ta paraqitur një problem me shenjat e komunikacionit të cilat ishin të dëmtuara, mirëpo si shenjë falenderimi u injorua.

Zeka ka thënë se: “Isha ne polici lidhje me shenjat e komunikacionit , me than qe edhe ne jemi si ti , e une mendoje se jane persona zyrtare e kane drejte ma shume se une ne lidhje me kto pune, pastaj prej policise mora informacione se kush eshte personi zyrtare lidhje me kto , e ai ishte Rrahman Olluri , e thirra ne telefon , ( prej stacionit policore) ja spjegova ku jane shenjat e demtuara , n’fund tha nuk me u prezentove , ( edhe pse e bera me fillim) e ai me tha ti sje person zyrtare me tregu a jane ne toke , ku dhe e nderpreu lidhjen telefonike, ne vend te falenderimit u injorova, pastaje vazhdova drejte drejtorise se sherbimeve publike ku nje nenpunse me tha qe drejtori eshte ne pushim , Rrahmani me nje te pame , gje qe spata ku me be ankese, e vendosa me thirre nje gazetare e me ba kete pune pakez ma te madhe , se shenjat rrine me jave ne toke e kush nuk mirret me to, edhe sinqerishte dashta me dite a duhet me kan qytetari i autorizin per me lajmru nje rast?”, ka deklraruar Zeka./Ulpianapress


COMMENTS