Investo sigurt në patundshmëri, VERA nga Gashi Invest-Bf

Investo sigurt në patundshmëri, VERA nga Gashi Invest-Bf

Kamishi: Nuk mundet Sami Lushtaku me djalë të vet të më shkarkojë

Janë të pakta rastet kur projektet në letër dhe renderët mbesin në hije nga puna e finalizuar, një nga to, pa asnjë dyshim është VERA nga nga Gashi Invest-Bf.

Është vendi adekuat për me investu të patundshmëri. Një zonë në të cilën është duke marr duke u ndërtuar Vera, kompleksi që është në harmoni me ndërtimin e avancuara kolektive & afariste.Fotografia e Gashi Invest - BF

Në punimet e VERA, përgjatë fazës së ndërtimit janë angazhuar më shumë se 200 punëtorë direkt dhe qindra të tjerë në faza të ndryshme për të dhuruar një pamje që garanton një ndërtim të kualitetit të lartë dhe një pamje që mbizotëron në ndërtimet e komplekseve që kanë në gjirin e vet ndërtesa të tëra.

Fotografia e Gashi Invest - BF
Sot, kompleksi VERA është shndërruar në një referencë ndërtimi. Një mundësi ideale që të investohet në patundshmëri, kjo edhe nga kërkesat e vazhdueshme për të banuar, jetuar dhe zhvilluar afarizëm në këtë kompleks që është i integruar në një pjesë që e bënë diferencën në LipjanFotografia e Gashi Invest - BF

Janë renderet që kanë zbardhur në fazën e parë, mirëpo që fotografia finale reale është duke marr pamjen shumë më të mirë se sa ajo e projektuar, natyrisht pasi që punë finale mbikëqyret nga arkitektet dhe inxhinierët me përgjegjësinë më të madhe dhe të pavarur njëkohësisht.
Sot, gjithashtu është duke u punuar në një nga 3 ndërtesat e kompleksit VERA që ka një qetësia të garantuar dhe një infrastrukturë përcjellëse të pavarur për secilin objekt, përshirë dhe lokalet afariste.Fotografia e Gashi Invest - BF
Mirëmbajtja ka një mbikëqyrje dhe përkushtim të madh. Ekipet e specializuara të mirëmbajtjes janë të kontraktuara që në baza ditore të merren me të gjitha kërkesat dhe planifikimet me të cilat mund të dalin banorët si komunitet, kjo ka bërë që të jetuarit në kompleksin VERA të jetë e një niveli të lartë.
Dëshironi të investoni në patundshmëri, kjo është një mundësi unike, qendër të Lipjanit në një lagje që sot po transformon komplet zonën.

Që të kontakto direkt dhe të investoni në banesën tuaj të ardhshme telefono tani
044 613 970

COMMENTS