Ish-drejtori Agim Bylykbashi në përkrahje të Imri Ahmetit

Agim-Bylykbashi

Ish- drejtori i Emergjencës, më pas edhe Drejtor i Rinisë, Kulturës dhe Sportit në kohën e qeverisjes së Shukri Bujës, Agim Bylykbashi, ka shfrytëzuar rrjetin e tij social Facebook për të kërkuar që të votohet kryetari aktual Imri Ahmeti për kryetar të Lipjanit si dhe Mefail Bajraktari për këshilltar komunal, njofton Ulpianapress

 

‘’Të nderuar qytetarë të fshatit Baicë. Qysh ka thanë Pashko Vasa, mos shikoni kisha dhe xhamia, se feja e shqiptarit është shqiptaria”! Prandaj ju them që t’a votoni LDK -në dhe Imri Ahmetin për Kryetar Komune në Lipjan si dhe Mefail Bajraktarin nga Baica për këshllitar komunal,
Respekt!’’ ka shkruar Bylykbashi

Të ngjashme

By