Ish-kandiati për asamble komunale në Lipjan sulmon PDK-në, thotë se askush s’ta din vlerën në ketë parti

Ish-kandiati për asamble komunale në Lipjan sulmon PDK-në, thotë se askush s’ta din vlerën në ketë parti

Zyrtari që mori pushim pa pagesë një vjet kinse për tu shkolluar

Ish-kandidati për samable komunale në Lipjan nga radhët e PDK-së, Arton Sinani, ka komentuar rreth zgjedhjeve të mbrendshme të këtij subjekti.

Sinani përmes një statusi në rrjetin social “Facebook”, ka sulmuar PDK-në në Lipjanit, duke i’a refuzuar edhe kryetarin e nëndegës në Resinoc.

Tutje Siniani në shënimin e tij potencon që në ketë parti askush nuk ta din vlerën dhe më nuk do të jetë as në struktuar e këtij subjekti.

“Të nderuar dhe shumë të respektuar bashkvendas të fshatit Resinoc, Bainc, Shalë, Mirenë dhe Krojmir, ju falenderoj shumë për besimin t’uaj që më keni dhën në kohen kur unë isha kandidat për asamble komunale në Lipjan nga radhët e PDK-së, por përmes këtim postimi ju iformoj se nuk kam dashur të marr kryetarin e PDK në nëndegën Resinoc, edhe pse kam kontribuar shumë në këtë parti, por askush nuk ta din vleren në këtë subjekt politik, kam vendosur që të mos jem në strukturat e PDK -së, për më shumë do jeni të njoftuar me koh !

S’bashku është e mundur për një të ardhëme më të mirē për lokalitetin tonë shoqëror!

S’bashku Vazhdojm Tutje !

Me respekt :
Arton SINANI”, ka shkruan Sinani

COMMENTS